Rangos sportdíjakat kaptunk

Nagyon büszkék vagyunk tanulóinkra, akik kiváló sporteredményeket érnek el hétről hétre. Ennek eredményeképpen Pest Vármegye Közgyűlése az elmúlt héten két nagyon fontos díjjal jutalmazta iskolánkat.

Pest Vármegye Közgyűlése és a Pest Megyei Diáksport Szövetség általános iskolás korosztályban AZ ÉV LEGEREDMÉNYESEBB PEST VÁRMEGYEI ISKOLÁJA I. DÍJ elismerésben részesítette a Dunakeszi Fazekas Mihály Német Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskolát.

Az iskola többek között indult az atlétika, úszás, futsal, labdarúgás, torna Diákolimpia alapszintű és vármegyei versenyein. Az elmúlt tanévben az iskola tanulói országos diákolimpiákon dobogósok lettek mezei futásban, fiú és lány labdarúgásban. Az országos pontversenyben 1027 pontot gyűjtöttek.
Az iskola igazgatója: Papné Szalai Csilla
Az iskola testnevelői: Bajkán Katalin, Bársony Anita, Karlbauer Bálint, Kovál László, Lőrincz László.
A díjat átvette: Bársony Anita igazgatóhelyettes és Bajkán Katalin testnevelő.

Pest Vármegye Közgyűlése és a Pest Megyei Diáksport Szövetség általános iskolás kategóriában AZ ÉV TESTNEVELŐJE elismerésben részesítette Karlbauer Bálintot, a Dunakeszi Fazekas Mihály Német Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola testnevelőjét.

Karlbauer Bálint 2017 óta segíti az intézmény munkáját. Empatikus, türelmes, segítőkész, szakmailag biztos tudással rendelkező kolléga. Tanítói és labdarúgóedzői végzettségét és tapasztalatait kezdettől fogva kamatoztatja a Bozsik-programokon, a diákolimpiai rendezvényeken és egyéb városi és vármegyei eseményeken.

Felkészítőként folyamatosan részt vesz csapataival a versenyeken és ebben az évben a III. Korcsoportos fiú labdarúgó csapata az országos diákolimpián a harmadik helyen végzett.

Sok szeretettel gratulálunk mindenkinek, tanulóknak és kollégáknak egyaránt, akik miatt iskolánk ezeket a díjakat megérdemelten átvehette.

Képek és szöveg: www.pestmegye.hu

Előző hír
Következő hír