Tájékoztatás a speciális/diétás étrendek igényléséről

Kérjük, olvassák el az étkeztetést ellátó HUNGAST Csoport tájékoztatását!

„Szeretnénk tájékoztatni Önöket időben arról, hogy a következő tanévkezdéskor milyen feltételek szerint tudjuk biztosítani a speciális/diétás étrendeket.

A következő dokumentumokra lesz szükségünk az alábbiak szerint:

Friss szakorvosi igazolás (a már korábban is megírt EMMI (2014/37) rendeletnek megfelelően)
A szakorvosi igazolások a kiállítástól számított egy évig érvényesek (kivéve, ha a szakorvos másként nem rendelkezik, vagy időközben változik a gyermek diétája). Más szakorvosok által kiállított igazolást vagy háziorvosi (gyermekorvosi) igazolást 3 hónapig tudunk elfogadni.

Helyesen, hiánytalanul kitöltött szülői/gondviselői vagy fogyasztói nyilatkozat. Az aktuális formanyomtatványok megtalálhatóak cégünk honlapján.

Az általunk leírtaknak megfelelően tudjuk csak elfogadni a fenti dokumentumokat, amelyek megléte elengedhetetlen a diétás étkezés biztosításához.
Ahhoz, hogy már az első tanítási napon tudjuk biztosítani a leendő étkezők számára a megfelelő diétás/speciális étrendet, a dokumentumoknak 2023. augusztus 22-ig be kell érkezniük hozzánk.
Amennyiben eddig nem érkeznek be a szükséges papírok, akkor már csak 2023. szeptember 11. hétfőtől tudjuk biztosítani a diétás étkezést. Vegyék figyelembe, hogy ezt követően a diétás étkezők rendszerbe való felvétele a már megszokottak szerinti 2 munkanap átfutással történik.

A jelenlegi étkezőink esetében is szükségünk van új szakorvosi igazolásra, amennyiben az szeptemberig lejár. Esetükben csak diétaváltozáskor szükséges új szülői/fogyasztói nyilatkozatot kitölteni.”

Előző hír
Következő hír