Névadó ünnepséggel zártuk a tanévet

Ünnepélyes alkalommal zárult a 2020/2021-es tanév. Iskolánk egykori igazgatóhelyetteséről, Varga Tiborné Marikáról, méltó megemlékezéssel egybekötve neveztük el a tornatermet.

Az ünnepségünkön jelen volt egykori kolléganőnk férje, Varga Tibor, gyermekei, Varga László és Varga Balázs, iskolánk korábbi vezetői, Szőke Kálmánné és Kovács Gáborné, Dióssi Csaba, Dunakeszi Város polgármestere, Bilinszky Ferenc képviselő, Eszes Katalin, a Dunakeszi Tankerületi Központ szakmai vezetője, Tóth Tamás, a Dunakeszi Német Nemzetiségi Önkormányzat elnöke és Pethő Krisztián képviselő úr.

Igazgatói dicséretben részesült a 4. és a 8. évfolyamosok tanítói, osztályfőnökei: Bozsik Beáta, Németh Mária, Köcski Mária és Bónisné Pataki Gabriella tanítók, Nyíriné Fürstner Viktória, Szabó Mária, dr. Kollárné Kovács Marianna, Bajkán Katalin és Lugosi László osztályfőnökök.

A Dunakeszi Tankerületi Központ Elismerő Oklevelét kapta Bálint Ira, Hirczné Rendek Gabriella, Lőrincz Mónika, Póczik Eszter, Vigh-Sülye Klára és Horváth Tibor.

A Fazekas-díjat ebben a tanévben Lőrincz Mónika kolléganőnk kapta.

Arany Diplomát vehetett át Dióssi Csaba polgármester úrtól egykori kolléganőnk, Dudák Ferencné.

Eszes Katalin Lugosi Istvánnénak adta át a Miniszter Elismerő Oklevelét a pedagógus napon kapott Trefort Ágoston-díj folytatásaként.

Gratulálunk a díjazottaknak!

Az ünnepség zárásaként A Miniszter Elismerő Oklevele elismerést adta át Eszes Katalin szakmai vezető a Dunakeszi Fazekas Mihály Német Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola nevelőtestületének.

Az ünnepségen készült képeket itt láthatják.

Előző hír
Következő hír